Het Gorcum Sportgala is een jaarlijks terugkerend evenement dat als voornaamste doelstellingen heeft om de sportbeoefening in de stad te stimuleren en sporters en sportclubs elkaar te laten ontmoeten. We willen de verenigingen binnen Gorinchem samenbrengen en ze een kijkje bij elkaar in de keuken gunnen. Daarnaast is het Sportgala hét ideale moment om de hardwerkende vrijwilligers binnen de plaatselijke sportwereld in het zonnetje te zetten. Voor hen is ieder jaar speciale aandacht.

De categorie Sportinitiatief van het Jaar is een aangewezen gelegenheid om onder meer de breedtesport en het aangepast sporten in Gorcum uitgebreid te belichten. Tijdens het zaalprogramma krijgen ook talentvolle muzikanten, dansers en andere cultuurbeoefenaars kans om zich te presenteren voor een volle schouwburg.

Wij kunnen het Gorcum Sportgala niet alleen realiseren. Daarom zijn we op zoek naar partners die ons vanuit maatschappelijk oogpunt willen steunen: financieel of in goederen en diensten. Wij bieden onze partners volop naamsbekendheid en uiteraard een aantal toegangskaarten voor het Gorcum Sportgala.

Heeft u interesse om als partner een bijdrage te leveren aan het Gorcum Sportgala? Wij informeren u graag verder over het evenement en over de sponsormogelijkheden. Via het contactformulier op deze site kunt u ons benaderen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

hoofdsponsors

hoofdsponsors

sponsors

subsponsors

subsponsors

partners2